Liggcyklar

loading...
loading...

Tvåhjuliga liggcyklar från Azub! Bekväma, snabba och väldigt anpassningsbara. Välj mellan tre grundmodeller utifrån hjulstorlek och många olika utrustningsalternativ. Dessutom hittar du här tandemcyklar och en hopfällbar modell!

Hur ska du välja rätt storlek? Börja med att ta bort ditt tänkande från upprätta cyklar, att småhjuliga cyklar är för barn. Här gäller andra regler! 

Ska du mest cykla i stan så väljer du med fördel en cykel med små (20") hjul. På en sådan är du tryggare och har bäst kontroll vid start och stopp.

Ska du på en lång resa på landsväg? Då kan en hög cykel ge en vilsammare ställning och större hjul går mjukare på dåliga vägar. Är du längre än 180 cm, så kan du välja modellen med störst hjul (26"). Annars väljer du med fördel 24".

Och för dig som pendlar till jobbet och vill ha en cykel som funkar lika bra både på landet och i stan? Då finns den ideala cykeln bland de som är vanligast i Europa, med ett större hjul bak och ett mindre fram.

Några specialvarinater finns det såklart! Dels finns det den ihopfällbara Azub Origami - en lite avskalad variant av Mini/Bufo, som enkelt fälls ihop och tas med på resan.

För dig som söker en riktig liggcykeltandem på två hjul så finns det ett sådant alternativ också! Azub Twin är svaret för dig. Observera att det finns trehjuliga tandemcyklar också, kolla under Trajkar.

TILL BUTIKEN!