loading...
loading...
loading...
loading...

TRAJKAR

Trehjulingar erbjuder en helt annan dimension i cyklingen! Ännu mer bekvämlighet och otroligt lättcyklade - bara sätta sig ned och trampa! Vi representerar fyra olika tillverkare och har massor av modeller som passar alla. Även handikappvarianter finns!

TILL BUTIKEN!
 

Greenspeed har gjort trajkar längre än någon annan. De gör världens snabbaste standardtrajk, Aero. De har en modell som också passar dig som är extra stor, Magnum. GT-modellen är deras huvudmodell och finns både fjädrad och ofjädrad. X7 är sportmodellen för dig som inte vill ha den extrema Aeron.

Azub är pålitliga och anpassningsbara cyklar. Deras ofjädrade instegsmodell är T-tris, mycket cykel för pengarna! Vill du ha bakhjulfädring så väljer du TRIcon och sedan finns också den fullfjädrade Ti-Fly För dig som inte nöjer dig med cykelvägar så finns det en FAT-modell med hjul som låter dig cykla också på snö och sand. Alla modeller finns både delbara och hopfällbara.

TerraTrike har cyklar som skiljer sig en del från de andra. Rover Tandem kan du cykla två på. De nya Spyder och GTS lovar mycket gott och med All-Terrain tar du dig fram lika bra bredvid vägen som på den. 

KMX har skalsäten i stället för de andras nätsäten. Enkel men robust design och bra komponentval trots ett förhållandevis lågt pris. På grund av Brexit kan vi för närvarande inte leverera KMX!