TRAJKAR

Trehjulingar erbjuder en helt annan dimension i cyklingen! Ännu mer bekvämlighet och otroligt lättcyklade - bara sätta sig ned och trampa! Vi har modeller som passar de flesta. Även elassistans och handikappvarianter finns!

TILL BUTIKEN!
 

Azub T-tris är modellen utan aktiv fjädring. Det gör den lätt och snabb och erbjuder oerhört mycket cykel för pengarna. Finns med små 20 tums hjul runtom eller med stort 26 tums bakhjul. Nytt för i år är också en modell med stora 26 tums hjul runt om! Vilken variant passar dig? Små hjul är starkare och cykeln blir mindre och smidigare. Stora hjul rullar mjukare över gropar och ojämnheter.
Som alla Azub så akn du förändra konfigurationen nästan som du vill. Andra växlar, andra bromsar, sätesförhöjning eller handikappanpassning? Inga problem. Med Azubs "color shop" kan du även designa din egen färgvariant.
Läs mer om T-tris hos Azub

Azub Tricon är bakhjulsfjädrad och går mjukt och fint också på grusväg. Precis som T-tris väljer du hjulstorlek bak och fram. Alla Azubs cyklar är delbara som standard och hopfällbara med snabbkoppling som tillval. Tricon har också Azubs unika Fold-to-flat Ultra som gör den hopfällda dimensionen verkligen liten! Perfekt när du vill ha med cykeln på resa med allmänna kommunikationsmedel.
Här är Azubs presentation

Azub Ti-Fly är "state of the art" och blev nästan omgående efter lanseringen utsedd till Årets Trajk. Här får du fjädring både fram och bak och för övrigt allt gott från T-tris och Tricon. Presenteras av Azub här. Om du är ute efter en riktig best till cykel så finns den också som Ti-Fly X. Den presenteras bäst på en egen sida!

Azub FAT är busungen i skaran. Nej, det är inte den snabbaste cykeln men den fortsätter framåt där andra cyklar tar stopp. De fyra tum breda däcken flyter ovanpå hindren och du kan ta cykeln i stort sett vart du vill. Med lätt demonterbara hjul är den också förbluffande enkel att transportera. Hos Azub låter skrytet så här