loading...
loading...
loading...
loading...

TRAJKAR

Trehjulingar erbjuder en helt annan dimension i cyklingen! Ännu mer bekvämlighet och otroligt lättcyklade - bara sätta sig ned och trampa! Vi representerar fyra olika tillverkare och har massor av modeller som passar alla. Även handikappvarianter finns!
 

Greenspeed har gjort trajkar längre än någon annan. De gör världens snabbaste standardtrajk, Aero. De har en modell som också passar dig som är extra stor, Magnum. GT-modellen är deras standardval och vill du ha varianten med ett hjul fram och två hjul bak så väljer du Anura. Alla modeller utom Anura är hopfällbara som standard!

Inom kort kommer också Magnum Big Wheel, en fjädrad GT och en helt ny X7 Sport!

Azub är pålitliga och anpassningsbara cyklar. Deras ofjädrade instegsmodell är T-tris, mycket cykel för pengarna! Vill du ha bakhjulfädring så väljer du TRIcon och sedan finns också den tullfjädrade Ti-Fly För dig som inte nöjer dig med cykelvägar så finns det en FAT-modell med hjul som låter dig cykla också på snö och sand. Alla modeller finns både delbara och hopfällbara.

TerraTrike har cyklar som skiljer sig en del från de andra. Rover är i första hand till för dig som inte längre kan cykla tvåhjuling, pga ålder, vikt eller sjukdom. Hög sitthöjd gör den lätt att komma i och ur. Rambler är också en cykel med hög sitthöjd och finns också med grova terränghjul för off-road. Traveler är ihopfällbar medan Gran Turismo är ett bra val för långcyklingen. Toppmodellen heter Sportster.

KMX har skalsäten i stället för de andras nätsäten. Enkel men robust design och bra komponentval trots ett förhållandevis lågt pris. K3 och Kompact för barn, Kolt för ungdomar och X, Kobra och den hopfällbara Koyote för de vuxna.